De Tuin

Social Media:

Buitenkeuken

foto\'s buitenkeuken
Als toevoeging in uw tuin is een buitenkeuken een schitterende aanwinst. 

Wij maken gebruik van de buitenkeukens van specialist Pim’s Outdoor Cooking. De moderne en stijlvolle buitenkeukenmeubelen van Pim’s Outdoor Cooking zijn gemaakt van robuust teakhout. En afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages in Indonesië welke eigendom zijn van het Indonesische Staatsbosbeheer. De meubelen zijn  in verschillende opstellingen te verkrijgen. 

Voorkom stress bij het koken in de warme keuken in uw woning, maar start met het ontspannen koken. Ziet u zichzelf ook al buiten in uw eigen tuin mooie gerechten klaarmaken onder het genot van een lekker glas wijn? Neem dan contact met ons op.

Buitenkeukens

foto\'s buitenkeukenfoto\'s buitenkeukenfoto\\\'s buitenkeukenfoto\'s buitenkeuken

Testimonials

E.L. uit Abbenbroek
Ik heb voor uw hoveniersbedrijf De Tuin gekozen omdat u mijn tuinontwerp goed kon vertalen naar een professioneel ontwerp. Er was een goede afstemming op mijn wensen als klant. Ook wil ik nog mijn complimenten geven aan uw medewerkers, die zo snel maar ook heel geordend en vakkundig hun werk hebben gegaan met als resultaat een tuin waarvan ik kan genieten. Met vriendelijke groet E.L. uit Abbenbroek

Contactgegevens