De Tuin

Social Media:

Buitenkeuken

foto\'s buitenkeuken
Als toevoeging in uw tuin is een buitenkeuken een schitterende aanwinst. 

Wij maken gebruik van de buitenkeukens van specialist Pim’s Outdoor Cooking. De moderne en stijlvolle buitenkeukenmeubelen van Pim’s Outdoor Cooking zijn gemaakt van robuust teakhout. En afkomstig van zorgvuldig beheerde plantages in Indonesië welke eigendom zijn van het Indonesische Staatsbosbeheer. De meubelen zijn  in verschillende opstellingen te verkrijgen. 

Voorkom stress bij het koken in de warme keuken in uw woning, maar start met het ontspannen koken. Ziet u zichzelf ook al buiten in uw eigen tuin mooie gerechten klaarmaken onder het genot van een lekker glas wijn? Neem dan contact met ons op.

Buitenkeukens

foto\'s buitenkeukenfoto\'s buitenkeukenfoto\\\'s buitenkeukenfoto\'s buitenkeuken

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens