De Tuin

Social Media:

Over ons

Kies uw kleur bij Hoveniersbedrijf de tuin
Foto\\\'s Over ons

Welkom bij de tuinvormgevers met aanleg

In 1998 zijn wij ons hoveniersbedrijf gestart. Vanuit huis de administratie en onze opslag op een terrein in Schipluiden. In 2007 hebben wij deze situatie ingeruild voor onze huidige bedrijfslocatie aan de 3e Industriestraat 25 E in Vlaardingen. Alles gevestigd op één locatie. Kantoorruimte, een grote opslagruimte, ontvangstruimte voor klanten en een showroom met een selectie van materialen.

Personeel

Stef Went

Ontwerp en uitvoering

Stef Went is de eigenaar en drijvende kracht achter dit prachtige hoveniersbedrijf. Stef is bij alle intakegesprekken aanwezig. Aan de hand van de uitkomst van het gesprek zal Stef vakkundig  een tuinontwerp maken. Vanuit dit tuinontwerp gaan Stef en onze andere collega’s bij de opdrachtgever aan de slag.

Inge Went

Inge Went

Adminstratie en planning

Stef Went wordt geassisteerd door zijn vrouw Inge Went. Inge is administratief werkzaam bij onze organisatie. Als eerste contactpersoon treedt Inge op en bewaakt de planning. 

Bas Dijkshoorn

Uitvoerend

In 2013 versterkte ons team met de komst van Bas Dijkshoorn.
Bas Dijkshoorn is als stageloper bij ons bedrijf begonnen. Bas is zowel binnen het onderhoud als aanleg actief binnen ons bedrijf en is hierin zeer bedreven.
Bas heeft samen met ons team al diverse tuinen met groot succes laten opbloeien.

Afgeronde projecten

Moderne tuin met lavendelAfgeronde projectenAfgeronde projecten

Testimonials

Voortuin in Vlaardingen
We wilden wat anders dan alle andere voortuinen in de straat. We hadden al goede ervaring met DE TUIN dus toen Stef met een idee kwam , waren we direct enthousiast. Echter.... de werkelijkheid werd nog mooier, nog aparter. Echt een blikvanger die tuin van ons. Strak , bloemig, kleurig, passend bij de gevel en gebruik makend van natuurlijke materialen (schelpen/hout). Kortom , wat een prachtige tuin. Wat een plaatje. Fam. Westhoff/Maarel te Vlaardingen.

Contactgegevens