De Tuin

Social Media:

Watertuin

watertuin
Water brengt tuinen tot leven, kalmeert door het rustgevende karakter en vermindert of voorkomt stress.
In de chinese leer "Feng Sui" staat water naast rustgevend voor inspirerend en het brengen van geluk.  En ook in andere (oude) culturen, zoals de oude Grieken en Romeinen wordt stromend water beschreven als ultieme toevoeging om optimaal te genieten.  Dit gaat terug tot de tuinen van MesopotamiĆ« waar de stad gezond werd gehouden dankzij het stromende water en waar de groene omgeving bijdroeg tot een bloeiende economie. 
Wij helpen bij het kiezen en aanleggen van een passende waterpartij. Denk bijvoorbeeld aan een Japanse waterpartij, speelse vijver, gietijzeren waterpompen of strakke tuin met  moderne water elementen. Kies voor water en geniet tevens van de aantrekkingskracht op dieren.

Wilt u meer informatie over het verwerken van water in de tuin, of andere vormen  van tuinen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Watertuinen

Watertuin waterelement overview fotoWatertuin waterelementwatertuinwatertuin

Testimonials

E.L. uit Abbenbroek
Ik heb voor uw hoveniersbedrijf De Tuin gekozen omdat u mijn tuinontwerp goed kon vertalen naar een professioneel ontwerp. Er was een goede afstemming op mijn wensen als klant. Ook wil ik nog mijn complimenten geven aan uw medewerkers, die zo snel maar ook heel geordend en vakkundig hun werk hebben gegaan met als resultaat een tuin waarvan ik kan genieten. Met vriendelijke groet E.L. uit Abbenbroek

Contactgegevens