· 

De Tuin op tafel

 

De beleving, de sfeer, de passie en inspiratie.

 

Heeft u een nieuw huis gekocht of is uw tuin of toe aan een opknapbeurt. Heeft u geen groene vingers? Wij gaan graag de uitdaging met u aan.
De Tuin moet een oase van rust en ontspanning zijn. Laat ons u meenemen naar een nieuwe beleving van uw tuin in een aantal stappen. Vertel ons waar u van houdt. Misschien gezellig met vrienden of familie eten, of misschien liever in de zon, in alle rust een boek lezen. Wij helpen u aan de juiste tuin.

 

 

 

Ga mee in de beleving

 

Ervaar sfeer in uw nieuwe tuin

 

Wij zijn alles in één op tuingebied; Een hovenier, een tuinvormgever, een timmerman en alles wat u meer kunt bedenken. De Tuin gaat niet snel een uitdaging uit de weg. Het liefst doen wij waar we goed in zijn, namelijk een nieuwe ontspanningsplek voor u creëren in de buitenlucht.

 

In onze uitgebreide en recent vernieuwde showroom krijgt u letterlijk “De Tuin op tafel ”. Met diverse structuren en kleuren kunt u de combinatie van diverse materialen beleven. Wat voor sfeer wordt hiermee gecreëerd en hoe voelt u zich in die sfeer. Misschien neigt u wel naar heel iets anders dan wat u voorheen in gedachten had.

 

Graag geven wij u ook een stukje vrijheid in ons bedrijf, Wij begrijpen dat er veel op u af kan komen, wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Met onze Woodbags kunt u langs de materialen lopen en eventuele monsterstukjes in uw Woodbag plaatsen. Uw Woodbag neemt u mee naar de tafel, waar er vervolgens gebrainstormd wordt over de kwaliteit van de materialen en het gebruik van de materialen.

 

 

 

De complete tuin

 

Één geheel, één plek, jouw tuin

 

Meer dan alleen de tegels en de beplanting, wij als tuinvormgevers geven u het complete plaatje.

 

De Tuin kan u alles in één bieden. In onze showroom hebben wij diverse elementen tentoongesteld staan die in uw tuin verwerkt kunnen worden. Denk hierbij aan een muurelement dat weerbestendig is en in kleur en maat naar keuze gemaakt kan worden. Daarnaast is er de verlichting, een erg belangrijk element dat in de avond de sfeer in uw tuin bepaalt. Verder hebben wij ook de mogelijkheid om tuinmeubelen voor u te verzorgen. Met ons concept bieden wij u als kleinschalig bedrijf graag de luxe om persoonlijk contact met ons te hebben, zodatwe écht naar uw wensen kunnen luisteren.

 

 

 

 

 

 

 

Maakt u ook een vrijblijvende afspraak met ons en geeft u ons de kans u een nieuwe tuinbeleving te geven?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Leer meer over ons.

U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail . 

 

Deel onze website of uw ervaring met uw vrienden en kennissen door hieronder te klikken op een van de social media sharing links!

Hoveniersbedrijf De Tuin

3e Industriestraat 25E

3133EJ VLAARDINGEN 

Tel: (010) 248-0704

Email: info@detuin.info