De producten: sfeerbepalers bij uitstek


U kunt het zo gek niet bedenken voor uw tuin, of wij kunnen het maken. Een overkapping, buitenkeuken of ontspannend waterelement bijvoorbeeld. De gekozen materialen bepalen de uitstraling van uw tuin en bouwwerk. In onze showrooms krijgt u letterlijk ‘de tuin op tafel’ en kunt u zelf voelen en ervaren wat de materialen met u doen.

Bouwwerken & constructies

De tijd dat een tuin bestond uit een grasveldje met bloemen border ligt ver achter ons. Steeds meer zien mensen de tuin als leefruimte, als een verlengstuk van de woonkamer. En daar passen allerlei verrassende elementen in! 

De tuin op tafel?

Voordat wij aan de slag gaan met de materialen van uw voorkeur, is het raadzaam om de structuur en de kleur van die materialen zelf te beleven. Dat kan in de twee showrooms in ons kantoor. Daar hebben we diverse tuinmaterialen tentoongesteld, die u allemaal mag aanraken en oppakken. Oftewel: wij presenteren u de Tuin op Tafel. Alleen zo weet u zeker dat u de juiste materialen voor de juiste sfeerbeleving heeft uitgezocht!

Merken & Leveranciers

Samen met onze leveranciers gaan wij op zoek naar de ultieme uitstraling van uw tuin. Vanzelfsprekend werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur en betrouwbare service. 


Leer meer over ons.

U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail . 

 

Deel onze website of uw ervaring met uw vrienden en kennissen door hieronder te klikken op een van de social media sharing links!

Hoveniersbedrijf De Tuin

3e Industriestraat 25E

3133EJ VLAARDINGEN 

Tel: (010) 248-0704

Email: info@detuin.info