Ons groen en kleurige visitekaartje: de projecten!


Wij vinden zelf dat we het mooiste vak van de wereld hebben. Een vak dat we met ongelooflijk veel enthousiasme en plezier uitoefenen. Dat is terug te zien in onze projecten. Stadstuin, moderne tuin, gezinstuin of watertuin: elk project weerspiegelt onze liefde voor het vak. Alvast een voorproefje van wat wij ook voor úw tuin kunnen betekenen? Dwaal gerust even rond in onderstaande projecten!

Eigentijdse tuin

In deze achtertuin met een oppervlakte van 6 x 7.5 m zijn veel elementen verwerkt. Bij de gevel ligt een langwerpige vijver. Aansluitend staat er een kunststof muurelement met 2 potten. In het hart van de tuin ligt een terras over de gehele breedte met daarboven een hardhouten pergola van robuuste palen.  Aan de linkerzijde staat een overkapping welke is geïntegreerd met de pergola.  Op de wanden zijn panelen gemaakt met een dubbel rhombus profiel en geschilderd in een antraciet kleur.  Rechts in de tuin staat een buitenkeuken van steigerhout.  Aan de achterzijde van de tuin staan 3 leibomen met daaronder een beukenhaag. Voor de haag in een Hydrangea macrophylla aangeplant. 

Moderne tuin Vlaardingen Holy

Vlondertuin  in Vlaardingen

Aan de achterzijde van de woning had de klant een klein terras met een schuin talud naar het water. Tevens liep de ruimte schuin weg naar een smalle strook van ca. 2 meter. De wens was om iets meer terras te creëren met ruimte voor wat groen. Uitgangspunt bij het ontwerpen was om de schuinte in het perceel te laten verdwijnen en met rechte vlakken te werken. Het ontwerp wat we hebben gemaakt bestaat uit een groot vlonder terras direct aan de woonkamer.  Het terras is rechthoekig en staat op palen boven het talud. Aansluitend naar de smalle strook van de tuin hebben we een tweede vlonder terras gemaakt welke dichter bij het water is.  Rond de vlonder zijn in de bestaande water zijn extra waterplanten aangebracht. Hierdoor is er meer contact met het water'leven'.  Aan weerszijden van de trap naar deze vlonder zijn twee witte kunststof bakken aangebracht met daarin een 'bol' acer.  Verder is de bak aangeplant met Carex morrowii.   


Moderne voortuin

Stadstuin Den Haag

Leer meer over ons.

U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail . 

 

Deel onze website of uw ervaring met uw vrienden en kennissen door hieronder te klikken op een van de social media sharing links!

Hoveniersbedrijf De Tuin

3e Industriestraat 25E

3133EJ VLAARDINGEN 

Tel: (010) 248-0704

Email: info@detuin.info