Ontwerp, aanleg en onderhoud


Groots en meeslepend of minimalistisch en functioneel: wat uw voorkeur ook heeft, Hoveniersbedrijf De Tuin maakt er iets moois van. Wij verzorgen ontwerp, aanleg en onderhoud zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. Stap voor stap zorgen onze hoveniers er voor dat uw gedroomde tuin uit de (groene) verf komt.

Ontwerp

Een tuinontwerp ligt er niet zomaar. Een goed ontwerp vereist een juist begrip van de wensen van de opdrachtgever. Om die wensen te integreren in onze creativiteit, werken we met een vierstappenplan.

Aanleg

Tijd om de ideeën van de tekentafel naar uw tuin te brengen, tijd voor de aanleg van uw tuin! Tuinaanleg heeft meer om het lijf dan alleen de beplanting. Denk maar aan de stroomvoorziening, schuttingbouw, vijver, betegeling, hemelwaterafvoer, buitenkeuken, schuur, overkapping, noem maar op.

Onderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Geen tijd of zin om zelf te schoffelen, te harken, te snoeien en te bemesten? Hoveniersbedrijf De Tuin helpt u daar graag mee. Van volledige onderhoudscontracten tot losse onderhoudsbeurten: alles kan!


Leer meer over ons.

U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail . 

 

Deel onze website of uw ervaring met uw vrienden en kennissen door hieronder te klikken op een van de social media sharing links!

Hoveniersbedrijf De Tuin

3e Industriestraat 25E

3133EJ VLAARDINGEN 

Tel: (010) 248-0704

Email: info@detuin.info