Tuin AANLEG


Hoveniersbedrijf De Tuin heeft alle expertise en al het benodigde materieel in huis om de tuinaanleg tot in de puntjes uit te voeren. En stuiten we op onvoorziene obstakels in de grond, dan zorgen we in overleg met u voor een passende oplossing. 

DE STADSTUIN


"Horend bij de stad"en uw eigen stukje buiten creëren. Soms moet er door het kleinere oppervlakte voorzichtig omgegaan worden met de inrichting hiervan. het is belangrijk en een kunst om het niet te vol in te richten. Wij zoeken altijd de uitdaging om tegengewicht te brengen zodat , midden in een drukke stad , een rustpunt wordt gecreëerd. Alles is mogelijk, maar het moet wel duidelijk zijn. De tuin biedt de bewoners een eigen plek, een groene doorloop van hun woonkamer. Mensen moeten zich kunnen relaxen ook al is er weinig ruimte.

MODERNE TUIN


Een buitenruimte met een invulling van een modern lijnspel en diverse tinten. Verwerking van diverse materialen zoals hout, bestrating/tegels, in het oog springende beplanting en mooie decoratieve elementen. wij houden hierbij rekening met een goede verhouding van beplanting en anderen materialen. Het gaat tenslotte om het creëren van een tuin met het juiste karakter en het verweken van de persoonlijke wensen van zijn bewoner. Zo wordt op een individuele manier de buitenruimte ingevuld.

 


GEZINSTUIN


Dé plek voor het gezin, rekening houdend met de kinderen. Een tuin waar overzicht is, waar bewoners zich terug kunnen trekken uit het drukke dagelijkse bestaan en tot zichzelf komen. Wij houden rekening met kinderen, creëren een mooi rustpunt voor ouders en maken er een mooi samenspel van. Een stukje natuur waar het heerlijk vertoeven is voor ravottende kinderen op het gazon terwijl u op uw eigen wijze geniet.

 

WATERTUIN


Water brengt tuinen tot leven, kalmeert door het rustgevende karakter en vermindert of voorkomt stress. In de Chinese leer "Fend Sui"staat water naast rustgevend voor inspirerend en het brengen van geluk. En ook in anderen (Oude) culturen, zoals de oude Grieken en Romeinen wordt stromend water beschreven als ultieme toevoeging om optimaal te genieten. Dit gaat terug tot de tuinen van Mesopotamië waar de stad gezond werd gehouden dankzij het stromende water en waar de groenen omgeving bijdroeg tot een bloeiende economie. Wij helpen bij het kiezen en aanleggen van een passende waterpartij. Denk bijvoorbeeld aan een Japanse waterpartij, speelse vijver, gietijzeren waterpompen of strakke tuin met moderne water elementen. Kies voor water en geniet tevens van de aantrekkingskracht op dieren.


 

Ook uw tuin laten aanleggen?

Neemt u dan direct contact op


Leer meer over ons.

U kunt altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de mail . 

 

Deel onze website of uw ervaring met uw vrienden en kennissen door hieronder te klikken op een van de social media sharing links!

Hoveniersbedrijf De Tuin

3e Industriestraat 25E

3133EJ VLAARDINGEN 

Tel: (010) 248-0704

Email: info@detuin.info